perjantai 16. elokuuta 2013

Sairastupa

Tassupotilasta harmittaa, kun toiset pääsevät uimaan!

Kurjaa tuuria! Ensin keväällä Ruskalta piti poistaa kynsi ja nyt viime viikolla Vimma sai kunnon vekin varpaiden väliin, lasinsirusta luultavasti. Todistusaineistoa ei ole, koska huomasimme haavan vasta kotiin tullessa, mutta vaikea keksiä mikä muukaan aiheuttaisi normilenkillä samanlaisen palkeenkielen :( Harmittaa kovasti Vimman puolesta, koska sillä jää haavan takia sorsan aloitus väliin ja muutenkin niin mukavat uimiset ovat nyt vähän aikaa pannassa.

Vimma on muutenkin ollut kovaonninen viime viikkoina: silmät ovat rähmineet kovasti, koska neiti tuntuu keräävän niihin aina puolet pääkaupunkiseudun kasvillisuudesta ulkona juostessaan. Eikä siinä vielä kaikki, kaikki talouden koirat ovat saaneet vatsansa vuoron perään sekaisin viimeisen viikon aikana, joten välillä talossa on ollut kunnon sairastupa. Isäntäväen iloksi kakkareissuille on saanut lähteä pitkin öitä ja töiden jälkeen on pidetty joka päivä siivoustalkoot. Jee!

Mahat alkavat onneksi vaikuttaa jo paremmilta, mutta Vimman tassussa on vielä hoitamista. Maailman vilpittömin ja kiltein koira Vimma osaa olla mitä ovelin, kun kysymyksessä on tassusiteen poisto, joten öisin ja kotoa pois ollessamme olemme joutuneet käyttämään sille kauluria. Kostoksi Vimma on osoittanut mieltään kolistelemalla kauluria öisin makuuhuoneen oveen ja huonekaluihin. Ilmeisesti se ei ole riittänyt, koska fakiiri on myös onnistunut avaamaan kaulurinsa ja poistamaan tassukääreen kaulurista huolimatta. Toivotaan, että takapakeista huolimatta paraneminen jatkuisi kuitenkin nopeasti ja säästyisimme eläinlääkärireissulta.

Myös Urpo-veljellä on ollut samanlaista huonoa tuuria, sekä tassun että silmien kanssa. Toivotaan, että sekä Urpo että Vimma saataisiin pian kuntoon. Vähemmän tällaista sisarustenvälistä telepatiaa, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti