keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Ei mitään uutta?

...Tai siltä ainakin tuntuisi, jos päivitystahtia seuraa. Tosiasiassa yhtä sun toista on tapahtunut ja menoakin riittää, mutta harvemmin olemme päässeet koko perheen voimin liikkeelle, mikä tarkoittaa, että kuvia ei juuri tule räpsittyä, eikä blogia sitten sen vuoksi päivitettyä.

Pienempinä yksikköinä olemme liikkuneet sen vuoksi, että perhekoko kasvoi vielä yhdellä jäsenellä, kun karvaiset tytöt saivat marraskuussa kaverikseen ihmispoikasen. Isäntä sai samalla tasoitusta perheen sukupuolijakaumaan. Emäntä taas viettää päivät toistaiseksi kotona, joten sikäli tytöillä on pullat ihan kivasti uunissa, pissalle pääsyäkään ei tarvitse odottaa työpäivän yli.

Ihmispoikanen on tyttöjen mielestä ollut toistaiseksi sangen tylsä, kun ei se oikein mitään vielä tee. Vimma nuuhkaisee joskus välinpitämättömästi ja Ruska on ehkä (jos mahdollista) vielä normaaliakin sylinkipeämpi. Yhteiselo on suurimmaksi osaksi sujunut kuitenkin oikein mallikkaasti tähän mennessä. Isännän ja emännän kanssa joutuu neuvotteluihin lähinnä, jos jompikumpi isoista tytöistä ei ymmärrä tarpeeksi varoa ja hosuu tassujensa kanssa turhan lähellä, tai jos lelujen omistajuudesta on epäselvyyttä.

Routa taas on - itsekin pentuna - suhtautunut kiinnostuneimmin, pussailisi mielellään (mutta tykkää niin paljon syödä kakkaa ja raatoja, ettei ihan hirveästi tarvitse pussata) ja usein parkkeeraa ihmispoikasen leikkimaton viereen tarkkailemaan pojan puuhia. Allaoleva on meillä aika tyypillinen näky tällä hetkellä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti