torstai 30. toukokuuta 2013

Tassupotilas Ruska


Lauantaina Ruskalla kävi kurja tuuri: muutoin kovin kivan mökki + uintipäivän menoissa etutassusta katkesi kynsi tyveä myöten niin, että se piti poistaa kokonaan. Aluksi Ruska näytti vain hieman varovan tassuaan ja varominenkin meni hyvin nopeasti ohi, joten luulimme sen vain kalauttaneen itsensä johonkin. Lauantai-iltana kuitenkin Rusetti ontui tassuaan selvästi, ja sunnuntaina oli jo kovin allapäin asiasta. Kynnen tyvestä tuli hieman verta mutta mitään muuta ulkoista vikaa ei näkynyt, joten veimme neidin sunnuntaipäivystykseen eläinlääkäriin.

Eläinlääkäri totesi kynnen katkenneen tyvestä ja ytimen vaurioituneen hieman, minkä vuoksi koko kynsi piti poistaa. Ruska sai tassuunsa komean töppösen, ja isäntäväki pitkät hoito-ohjeet.

Nyt Ruskan elämä onkin sitten tyhmää: tassukääre on tyhmä, kääreen vaihtaminen on tyhmää, tassun putsaus on tyhmää ja haavan suihkuttelu se vasta tyhmää onkin. Onneksi Ruska on kuitenkin antanut paketin olla rauhassa, joten supertyhmää kauluria ei ole tarvinnut käyttää.

Vimmallakin on tyhmää, lähinnä siksi, että hänen tassuaan ei suihkuteta ja paketoida säännöllisin väliäajoin, vaan sisko saa kaiken huomion :D

2 kommenttia:

  1. Velipoika lähettää Ruskalle pikaisia parantumisia!

    VastaaPoista
  2. Ruska kiittää, tassu parani kivasti ja nyt uusi kynsikin jo kilpailee kasvusta edellisten kanssa. Lenkilläkin löytynyt taas ihan uutta vauhtia :)

    VastaaPoista