perjantai 19. huhtikuuta 2013

Siskokset

Blogissa on ollut pitkään hiljaista, mutta Ruskan elämässä on ollut suuria muutoksia siitä huolimatta. Helmikuussa saimme nimittäin hoitoon Ruskan siskon Vimman, ja maaliskuussa varmistui, että Vimmasta tulee meille ihan pysyvä perheenjäsen!

Vimma on tottunut monen koiran perheeseen, mutta Ruskalle 'ainoan lapsen' aseman menetys aiheutti aluksi pientä mustasukkaisuutta. Vieläkin monesta asiasta tulee tiukka kilpailutilanne, esim. enää ei ruokaa jää kuppiin tai huonoja nameja ole olemassakaan :) Mitään riitoja ei ole kuitenkaan tullut. Hyvin äkkiä oli nähtävissä, että tytöt tulevat toimeen ja viihtyvät keskenään, ja isäntäväenkin arki on oikeastaan toisen koiran myötä vain helpottunut.

Vimma on monessa asiassa Ruskaa vähän aikuisemman oloinen ja muutenkin rauhallisempi, mutta toisaalta vähän valikoivampi siinä, milloin ja ketä kuuntelee. Siitä on myös tulossa selvästi isännän tyttö, siinä missä Ruska toimii aika tasapuolisesti meidän molempien ohjauksessa. Alkuajat olemmekin keskittyneet paljolti rakentamaan suhdettamme Vimmaan ja motivoimaan sitä uskomaan, että olemme ihan kivoja, jaksamme antaa huomiota, järjestämme puuhattavaa (tai ainakin yritämme parhaamme), ja että meidän kuuntelemisemme palkitaan :)

Nyt, kun koiria on kaksi, ei blogikaan enää ole Ruskan. Mitähän sille keksisi nimeksi?

Sohvanvaltaajat


Sängynvaltaajat


Human, me petasimme paremmin.

Pepsodent-siskot

Lumipesut



2 kommenttia:

  1. On ne kyllä mainioita tyttöjä! Petauskuva on erityisen hassu: Vimmalla on korvat luimussa ja kovin anteeksipyytävä ilme, kun taas Ruska näyttää siltä, että todella pitää omaa petaustyyliään parhaana.

    VastaaPoista
  2. Tuleepa kommentit luettua jälkijunassa, hyi meitä laiskoja! Mutta totta, Ruska oikein haastaa tuossa petauskuvassa, Vimma taas näyttää siltä, että tietää mitä tuli tehtyä :D

    VastaaPoista