sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kuvareportaasia Kuusamosta

Täältä pesee luvattua kuvareportaasia pikkuneidin seikkailuista Kuusamossa, tuolla lintujen perässä laukkaamisen ja ja kakassa kieriskelyn luvatussa maassa :D

Isäntäväki joutui nöyrästi toteamaan, että kanalintujahti on vaikeaa, jos sitä ei oikein vielä osaa, ja vaikka koirakin pelaa hyvin puolivuotiaaksi, niin meidän ohjaamistaidoilla linnut pysyvät vielä kaukana padasta. Äärimmäisen kivaa oli kuitenkin, tilanteitakin saatiin välillä, ja Kuusamon metsissä olisi helposti viihtynyt pidempäänkin.


Hyvin jaksoi pikkuneiti juosta edellä, ja isäntä perässä...

Reippaana ja nättinä purossa virkistäytymässä

Nuotiopaikan virallinen valvoja

Asia on vakava :D

Ensimmäiseltä mökiltä Hillakerosta maisemat Keronjärvelle eivät olleet pöllömmät.

Kimppapäikkärit maistuivat parhaalta...


...mutta kelpasi uni yksinkin. Mökissä oli metsästä tultua toisinaan hieman viileää, jolloin Ruskakin viihtyi peittojen alla. Huomaa unilelu.



Teerikukko lensi ystävällisesti pihaan treenikaveriksi, mutta tällä kertaa treeni jäi stalkkaukseen ikkunasta.

Kun muut olivat Kuusamossa, Ruska oli Rivieralla... reissun toisella mökillä Mursunniemessä ei myöskään ollut kehnompia rantoja.

Aargh, missä se on, missä se on??!! Ruska äkkäsi näädän hajun, ja olisi halunnut kaivaa otuksen esiin vaikka maapallon läpi. Harmi, että näädän hetkeä aiemmin ollessa ihan näkyvillä parin metrin päässä pikkuneidistä, neiti oli aivan omissa maailmoissaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti