keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kauden lopetus


Taputeltiin tänään vielä parit fasaanit Ruskan kanssa. Ainoa edes värähdystä muistuttava ele avanssiin tuli siitä kun siltä kävi ite ryöväämässä noston - harmi kun tajuttiin vasta nyt, oltais mielellään kokeiltu vielä parilla linnulla hypoteesia. Ens kaudella sit. No, ehkä kuitenkin välissä jotain ihan pientä...

Paukkunoudon elkeet lakkasivat samoin tein kun isäntäväki alkoi ihan oikeasti ohjaamaan koiraa. Ei tarvinut mitenkään sotilaalliseksi ryhtyä, sellainen noheva ja hyvin ajoitettu pikku päsmäröinti piti Ruskan paikoillaan.

Hyvinkään ja Hauhon fasaanitiloilla käyneenä, ei voi kuin yhtyä kasvattajan näkemykseen Hauhon ylivertaisuudesta. Saatiin pitkälle toista sataa halvemmalla sama paketti kuin Hyvinkäällä, eikä tällä kertaa tarvinut viihdyttää tilan omistajaa jahdin ohessa. Enemmän arvoa halvempaan hintaan, vaikea siihen on keksiä kritiikkiä.

Ruskan kausi todennäköisesti loppui tähän, ellei isäntä keksi käyttää vikaa lomapäivää vielä tän kuun aikana. Tätä eteenpäin jatketaan arkitottelevaisuudella ja lasketaan aamuja elokuuhun.

Haussa riitti vauhtia heti alusta alkaen

Tuolta tuoksuu

Ei mennyt perään, mutta pummi tuli!

Isäntää siis sietääkin käydä välillä ohjeistamassa

Taas piikissä, josko se nyt osuisi...

...ja osuihan se! Kehtaa palata autolle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti