lauantai 11. kesäkuuta 2011

Uimasilla

Tänään Ruska pääsi ensimmäistä kertaa uimaan muutenkin kuin vahingossa, kun saatiin mökkiranta lainaksi. Automatka Snappertunaan oli sen verran hankala Ruskan potiessa matkapahoinvointia mutkaisella tiellä, että ehdin jo katua, ettemme valinneet uimapaikaksi yleistä koirauimarantaa Haukilahdessa. Lopputulos oli kuitenkin vaivan arvoinen, ja neiti kahlasi ja ui reippaasti lihapullien ja pallon perässä, vaikka vähän jännittikin. Myös isäntäväki pääsi heittämään talviturkin, ja koko perhe nautti hellepäivästä.

Näin jälkiviisaana, olisi varmaan voinut enemmänkin treenata pelkän totuttelun ja leikkimisen sijaan, mutta jääköön se seuraavalle kierrokselle.


Tennispallo kiinnosti


Kebakonpalan perään mentiin jo ihan oma-aloitteisesti (myös muualle kuin veteen, hohhoijaa)

Kuistin auringossa oli mukava kuivatella päivän jännityksen päälle

Uimisen lisäksi Ruska on opetellut oma-aloitteisesti varastamisen jaloa taitoa. Perjantaiaamuna harjasin hampaita kylppärissä, ja keittiöön palatessani neiti löytyi keittiön pöydältä seisaaltaan tyhjentämässä edellisillalta pöytään jääneitä wokin tähteitä. Ihme kyllä chilit sun muut eivät sekoittaneet mahaa, tai ilmeisesti edes maistuneet tarpeeksi tulisilta... Tänään saunoessa kävi toinen vastaava sattuma, kun Ruskeli pääsi tyhjentämään kylmälaukusta löytyneen avatun kebakkopaketin hyvällä ruokahalulla. Note for self, elukalta ei keinot lopu kesken ja lisää vaan keksitään neidin kasvaessa, joten isäntäväenkin täytyy skarpata entistä enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti